Escriu la teva carta

Sabem que un dels efectes més generalitzats que ha provocat la situació de les persones migrants i que busquen refugi entre la ciutadania és la impotència. Per això, volem donar-te l'oportunitat que escriguis una carta a aquestes "persones que es mouen" compartint les teves reflexions, sentiments i anàlisi. També que escriguis una postdata dirigida als i les responsables polítics d'aquesta situació.

Metges del Món s'encarregarà de divulgar el teu missatge a través d'aquesta campanya i de fer-li-ho arribar al govern i al Congrés dels Diputats.

Escriu la teva carta

Paràgraf inicial:

Completar

Llegir les 10 demandes

A les persones que es mouen:

Als responsables polítics:

Nom *

Cognom 1 *

Cognom 2

Correu electrònic *

Movil

Accept reber informació i comunicacions per part de Metges del Món.


He leido y acepto la 

Política de privacitat i protecció de dades.* Camps obligatoris

Ells i elles ja la van escriure

“A les persones que es mouen:
Tot el meu amor i solidaritat amb vosaltres. Lluitem entre totes per aconseguir que s'acabin ben aviat les injustícies socials que us han portat a moure-us.

Als responsables polítics:
Vergonya, vergonya i vergonya!! ”

Albert Papell García


“Estamos luchando para que todas las personas tengan los mismos derechos para poder moverse libremente, presionando a los gobiernos para que cumplan las leyes que existen o que cambien las que sean necesarias. Esperamos que esto pueda cumplirse lo antes posible.

A los responsables políticas: Todas las personas deberíamos tener los mismos derechos y poder movernos por cualquier lugar del mundo, y esto no se está cumpliendo. Las leyes internacionales deberían proteger a todas las personas que se quieran mover libremente.”

Paula Huerta - Voluntària Metges del Món


“La vida és moviment, les persones que es mouen representen la vida. La vostra lluita humana és la lluita per una humanitat més justa.

El dret a la mobilitat humana ha de ser incorporat per tot sistema jurídic que tingui com a objectiu combatre la desigualtat i l'exclusió. Les fronteres són les peces fonamentals d'un model de relacions humanes que dia rere dia es demostra inviable, insostenible. ”

Marco Aparicio